دوشنبه 05 آذر 1403

واحدهای توليدي راکد یا زیر ظرفیت توليد با كمك کلینیک‌هاي صنعت عارضه يابي و بازفعال مي‌شوند/ توجه ویژه‌ به شرکت‌های دانش بنیان و داراي فناوری پيشرفته در شهرك‌هاي صنعتي

  • 1400/01/30 - 19:30
  • - تعداد بازدید: 109
  • - تعداد بازدیدکننده: 108
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
  • /Z21a
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در شهرک صنعتی اشتهارد عنوان كرد:

واحدهای توليدي راکد یا زیر ظرفیت توليد با كمك کلینیک‌هاي صنعت عارضه يابي و بازفعال مي‌شوند/ توجه ویژه‌ به شرکت‌های دانش بنیان و داراي فناوری پيشرفته در شهرك‌هاي صنعتي

علی رسولیان روز دوشنبه با حضور در شهرک صنعتی اشتهارد و ناحيه صنعتي كوثر شهرستان اشتهارد استان البرز، ضمن بازديد از تأسيسات و امكانات زيربنايي و نشست مشترك با جمعي از صنعتگران و اعضاي هيأت مديره شركت خدماتي اين دو شهرك و ناحيه صنعتي، از واحدهاي توليدي "كوروش"، "سيلانه سبز"، "كيميا تجارت لطيف ايرانيان"، "بي بافت گستر جهان" و "پيران پليمر پارس" بازديد كرد.

8.jpg

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از 5 واحد توليدي فعال در شهرک‌ها و نواحي صنعتی استان البرز بازدید كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی رسولیان روز دوشنبه با حضور در شهرک صنعتی اشتهارد و ناحيه صنعتي كوثر شهرستان اشتهارد استان البرز، ضمن بازديد از تأسيسات و امكانات زيربنايي و نشست مشترك با جمعي از صنعتگران و اعضاي هيأت مديره شركت خدماتي اين دو شهرك و ناحيه صنعتي، از واحدهاي توليدي "كوروش"، "سيلانه سبز"، "كيميا تجارت لطيف ايرانيان"، "بي بافت گستر جهان" و "پيران پليمر پارس" بازديد كرد.

وي در بازديد از خط توليد و بخش‌های مختلف اين واحدهاي صنعتي، به گفت‌وگو با مديران و كارگران اين صنايع پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشكلات، توانمندي‌ها و روند تولید در آن‌ها قرار گرفت.

واحد صنعتی "كوروش" توليد كننده روغن مايع آفتابگردان است كه در زميني به مساحت بيش از 850 هزار مترمربع و با سرمایه گذاری بالغ‌ بر 535 میلیارد ريال در شهرك صنعتي اشتهارد احداث و درحال بهره‌برداري مي‌باشد و براي 110 نفر به‌صورت مستقیم فرصت شغلي فراهم كرده است.

واحد صنعتی "سيلانه سبز" توليد كننده انواع دستمال مرطوب است كه در زميني به مساحت 1100 مترمربع و با سرمایه گذاری بالغ‌ بر 25 میلیارد ريال در شهرك صنعتي اشتهارد احداث و درحال بهره‌برداري مي‌باشد و براي 36 نفر به‌صورت مستقیم فرصت شغلي فراهم كرده است.

واحد صنعتی "كيميا تجارت لطيف ايرانيان" توليد كننده انواع دستمال كاغذي است كه در زميني به مساحت بيش از 20 هزار مترمربع و با سرمایه گذاری بالغ‌ بر 46 میلیارد ريال در شهرك صنعتي اشتهارد احداث و درحال بهره‌برداري مي‌باشد و براي 40 نفر به‌صورت مستقیم فرصت شغلي فراهم كرده است.

واحد صنعتی "بي بافت گستر جهان" توليد كننده منسوجات بي بافت است كه در زميني به مساحت بيش از 40 هزار مترمربع و با سرمایه گذاری بالغ‌ بر 203 میلیارد ريال در شهرك صنعتي اشتهارد احداث و درحال بهره‌برداري مي‌باشد و براي 44 نفر به‌صورت مستقیم فرصت شغلي فراهم كرده است.

واحد صنعتی "پيران پليمر پارس" توليد كننده فيلم پروپيلن كست ريخته گري است كه در زميني به مساحت بيش از 113 هزار مترمربع و با سرمایه گذاری بالغ‌ بر 4504 میلیارد ريال در ناحيه صنعتي كوثر احداث و درحال بهره‌برداري مي‌باشد و براي 300 نفر به‌صورت مستقیم فرصت شغلي فراهم كرده است.

یک هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی راکد کشور به چرخه تولید باز می گردند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: امسال حدود یک هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی کشور که به علل مختلف راکد و یا زیر ظرفیت کار می‌کنند، به چرخه تولید باز خواهند گشت.

علی رسولیان با بیان این‌که رسیدگی به این واحدها یکی از اولویت‌های سال جاری وزارت صنعت، معدن و تجارت است، افزود: سال گذشته موفق شدیم یک هزار و ۵۵۷ واحد راکد کشور که طبق آمار مشکلات ۵۹ درصد آن‌ها در حوزه تأمین منابع مالی بود را بازفعال کنیم.

وی اضافه کرد: با هدف بازفعال سازی واحدهای راکد و یا واحدهایی که زیر ظرفیت درحال فعالیت هستند، در قالب کلینیک صنعت در سطح کشور ۹۰۰ مشاور از بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان انتخاب که این مشاوران با حضور در این واحدها نسبت به عارضه یابی و بررسی‌های علمی و اقتصادی و رصد نقاط ضعف آن‌ها اقدام می‌کنند.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: با  توجه به این‌که بخشی از  واحدهاي تولیدی در زمان‌های مختلفی تعطیل یا نیمه تعطیل می‌شوند، آمار جامعی از کل این واحدها وجود ندارد که به همین منظور یکی از برنامه‌های جدی ما این است كه این گونه واحدها را به چرخه فعالیت بازگردانیم.

رسولیان گفت: همچنین واحدهایی که در تملک بانک‌ها قرار دارند، شناسایی و با شورای هماهنگي‌ بانک‌ها تفاهم نامه‌ای با هدف بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید امضاء شده است.

وي در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که سال گذشته شاهد افزایش تولید و تقاضا برای سرمایه گذاری در کشور بودیم، افزود: پارسال بیش از ۱۱ هزار و ۶۰۰ قرارداد واگذاری زمین برای فعالان اقتصادی منعقد و حدود پنج هزار هکتار زمین نیز برای بنگاه‌های تولیدی اختصاص یافت که به‌صورت مرتب این واحدها با این هدف که هرچه سریع‌تر منجر به تولید شوند، رصد و کنترل می‌شوند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: همچنین در سال جهش تولید و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان پشتیبانی و مانع زدایی از توليد نامگذاری شده، بسته مشوق‌هاي جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران که به تأيید وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز رسیده، ابلاغ شده است.

رسوليان ادامه داد: در این بسته تخفیف‌های خوبی را در واگذاری حق انتفاع برای فعالان اقتصادی به‌خصوص کسانی که زودتر از موعد مقرر به بهره برداری برسانند، قائل شده‌ایم.

وی بيان كرد: همچنین در این بسته توجه ویژه‌ای به شرکت‌های دانش بنیان، فناوری پيشرفته و شرکت‌هایی که نسبت به افزایش داخلی سازی محصولات اقدام می‌کنند، شده که بر اساس آن، تخفیف ۱۰ درصدی در ابتدا برای آن‌ها قائل و در ادامه بهترین اراضی را واگذار خواهیم کرد.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه به توسعه زیرساخت‌ها به‌خصوص در بخش برق و آب در شهرک‌های صنعتی نيز اشاره و خاطرنشان کرد: در حوزه برق بسیاری از شهرک‌ها با کمبود که البته بخشی از آن به دلیل افزایش ظرفیت تولید که البته خبر خوبی نیز هست مواجه‌اند که به همین منظور همکاری‌های خوبی بین ما، وزارت نیرو و شرکت توانیر درحال شکل گیری است ک با یک مشارکت سه جانبه بین اين سازمان، وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه بتوانیم پست‌های ضروری را در شهرک‌های صنعتی کشور ایجاد کنیم.

رسولیان همچنين با اشاره به شناسايي پست‌های مورد نیاز و شهرک‌هاي صنعتي داراي اولويت، اظهار امیدواری كرد که هرچه سریع تر اين پروژه عملیاتی و اجرایی شود.

وي تصريح كرد: همچنین در حوزه آب هر میزان که وزارت نیرو از محل‌های مختلف بتواند به ما واگذار کند، این آمادگی را داریم که به هر قیمت این آب را خریداری و در اختیار بخش تولید با توجه به این‌که یکی از ضروریات ما است، قرار دهیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در همین راستا و در حوزه تصفیه خانه فاضلاب به‌صورت جدی درحال فعالیت هستیم تا پساب صنعتی را بتوانیم به چرخه تولید و مکان‌هایی که می‌توان از آن استفاده کرد، وارد کنیم.

رسولیان به مالیات واحدهای تولیدی نيز اشاره كرد و از برگزاري نشست مشترك با رئیس كل سازمان امور مالیاتی با هدف برطرف کردن مشکلات مربوط به واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در آينده نزديك خبر داد.

© گزارش تصويري

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,البرز,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 13853
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب