در نشست كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز عنوان شد:
رزم حسيني: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان راهی جز استفاده از ظرفیت شرکتهای صنعتی، معدنی و تجاری نيست/ رسوليان: مشارکت ۳۲۹ بنگاه اقتصادی در 13 استان كشور در طرح ملي احیاء مسئولیت اجتماعی در قالب اقتصاد مقاومتی
علیرضا رزم حسینی روز سهشنبه در نشست كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز در شرکت زر ماکارون در ساوجبلاغ افزود: همچنین به همین منظور بالغ بر سه هزار مگاوات برق با احداث نيروگاه توسط واحدهای صنعتی و معدنی تأمين شده تا مشکل برق کشور و واحدهای صنعتی و تولیدی برطرف شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تأمین برق برای واحدهای صنعتی کشور گفت: موافقت نامه تأمین و تولید پنج هزار مگاوات برق نیروگاه جدید با همکاری وزارت نیرو و توسط واحدهای صنعتی بزرگ صورت خواهد گرفت.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، علیرضا رزم حسینی روز سهشنبه با بيان اين مطلب در نشست كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز در شرکت زر ماکارون در ساوجبلاغ افزود: همچنین به همین منظور بالغ بر سه هزار مگاوات برق با احداث نيروگاه توسط واحدهای صنعتی و معدنی تأمين شده تا مشکل برق کشور و واحدهای صنعتی و تولیدی برطرف شود.
وی اضافه کرد: موافقت نامه پنج هزار مگاوات نیروگاه جدید نیز با همکاری وزارت نیرو و واحدهای صنعتی بزرگ صورت گرفته تا از طریق خود واحدهای صنعتی بهخصوص واحدهای بزرگ و معدنی، نیاز کشور را در این بخش تأمین کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با بیان اینکه مصرف برق صنعتی کشور سال گذشته ٢٠ درصد افزایش داشته است ادامه داد: با وجود تحریمهای اخیر و با وجود تمام مشکلات، تراز تجاری کشورمان در سال گذشته به رقمی معادل ٧٤ میلیارد دلار رسید و رشدی هشت درصدی داشتهایم.
رزم حسيني اظهار داشت: همچنین با وجود شرایط کرونایی شاهد بودیم که حجم مبادلات تجاری در بیش از ٥٠ رشته صنعتی در فروردین امسال نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وي در ادامه به عملکرد بخش معدن كشور اشاره کرد و افزود: تعداد معادن کشف شده قطعی به ارزش بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار بود و در حوزه واگذاری ۶ هزار معدن راکد در ۳۱ استان آزاد سازی شد که یک فرصت جدید برای سرمایه گذاری است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تسهیل سازی صدور مجوزها را یکی دیگر از اقدامات اين وزارتخانه عنوان و اضافه کرد: هدف ما این است که روند فعالیت و کسب و کار برای فعالان اقتصادی با کمترین مانع انجام شود.
رزم حسيني ادامه داد: همچنین برای تأمین آب صنایع بزرگ اقداماتی انجام شده که انتقال آب از دریا به فلات مرکزی ایران به طول ٨٢٠ کیلومتر انجام شده و تا خراسان رضوی و اصفهان ادامه مییابد.
وي در ادامه با بیان اینکه سال گذشته ۳۱ هزار مصوبه در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد کشور داشتیم عنوان کرد: ۷۰ درصد از این مصوبات اجرا شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود به مسئولیت پذیری اجتماعی توسط شرکتهای بزرگ اشاره و خاطرنشان کرد: هدف ما بر این است که خیرین، توسعه را از روستاها شروع کرده و توسط شرکتهای علاقهمند و داوطلب با کارآفرینی، آموزش کسب و کار و توانمند سازی مردم نسبت به این مهم قدم برداریم.
رزم حسینی با اشاره به وجود بیش از سه هزار و ٥٠٠ واحد تولیدی و صنعتی در استان البرز گفت: به همین منظور امروز موافقت نامه خیرین توسعه با ١3 واحد صنعتی و تولیدی بزرگ به امضاء رسید.
وی تصريح كرد: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان راهی نداریم جز اینکه از ظرفیت شرکتهای تولیدی، صنعتی، معدنی و تجاری علاقهمند بهره گیریم.
استفاده از ظرفیت ۳۲۹ بنگاه اقتصادی توانمند در افزایش اشتغالزایی و توسعه روستاها
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ايران نيز در اين نشست با اشاره به آثار مثبت اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در قالب احیاء مسئولیتهای اجتماعی گفت: این طرح با مشارکت ۳۲۹ بنگاه توانمند اقتصادی در ۱۳ استان مختلف كشور اجرا شده است.
علی رسولیان افزود: مدل احیاء مسئولیت اجتماعی شركتها در قالب اقتصاد مقاومتی مورد تأکید و تأیید مقام معظم رهبری است و بر اساس این مدل، شرکتهای توانمند اقتصادی اقدام به آموزش و توانمند سازی مردم منطقه خود میکنند.
وي اجرای این طرحها را در افزایش اشتغالزایی و توسعه روستاها مؤثر دانست و اضافه کرد: این مدل که از ابتکارات وزیر صنعت، معدن و تجارت است، با هدف اقتصاد مقاومتی، در ۶ گام و ۱۰ مرحله مشخص شده و با نظارت ائمه جمعه اجرا میشود.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت سه ضلع اجرای این طرح را فعالان اقتصادی، ارکان حاکمیتی و نمایندگان مجلس شوراي اسلامي عنوان کرد و ادامه داد: این طرح در ابتدا با ۲۳ معین در استان کرمان اجرا شد که نتیجه آن حل و رفع مشکلات عمده حوزه بیکاری در منطقه بود.
رسولیان در ادامه به فرمایشات مقام معظم رهبری در تأیید این مدل اقتصاد مقاومتی استناد کرد و اظهار داشت: این مدل با همکاری مردم موجب ایجاد اشتغال و تولید ثروت با تکیه بر ظرفیتهای بومی میشود. این طرح در استان خراسان رضوی نیز با حمایت نماينده ولي فقيه و امام جمعه استان بهصورت گسترده تر اجرا و موجب ایجاد بیش از چهار هزار شغل در روستاهای این استان شد.
وی در پایان با اشاره به توسعه اجرای این طرح در سطح ملی تصريح كرد: با حضور آقای رزم حسینی در وزارت صنعت، معدن و تجارت، این طرح با مشارکت شرکتها و بنگاههای توانمند اقتصادی در ۱۳ استان مختلف با مشارکت ۳۲۹ شرکت اقتصادی اجرا شده است که انشاء الله در آینده شاهد نتایج ارزشمند آنها در حوزه اشتغال و توسعه متوازن در کشور خواهیم بود.
جمعی از معاونان و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت، رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، استاندار، نمایندگان مجلس شوراي اسلامي و مديران دستگاههاي اجرايي استانی و شهرستانی در سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان البرز وي را همراهی كردند.
© گزارش تصويري
نظر دهید