دوشنبه 05 آذر 1403

13 تفاهم نامه احیاء مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در چارچوب اقتصاد مقاومتی در ساوجبلاغ منعقد شد

  • 1400/03/11 - 18:00
  • - تعداد بازدید: 160
  • - تعداد بازدیدکننده: 159
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZXBa
در جریان سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان البرز،

13 تفاهم نامه احیاء مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در چارچوب اقتصاد مقاومتی در ساوجبلاغ منعقد شد

این تفاهم‌ نامه‌ها روز سه‌شنبه با حضور عليرضا رزم حسيني در نشست كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان البرز و با مشاركت 13 واحد صنعتي در محل گروه صنعتي زر ماكارون امضاء و مبادله شد.

photo_2021-06-01_18-15-29.jpg

در جریان سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان البرز، 13 تفاهم نامه احیاء مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در چارچوب اقتصاد مقاومتی امضاء و مبادله شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران، این تفاهم‌ نامه‌ها روز سه‌شنبه با حضور عليرضا رزم حسيني در نشست كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان البرز و با مشاركت 13 واحد صنعتي در محل گروه صنعتي زر ماكارون امضاء و مبادله شد.

تفاهم نامه‌هاي احیاء مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در چارچوب اقتصاد مقاومتی در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، دستیابی به توسعه متوازن منطقه‌ای، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش مردمی و غیردولتی و احیاء مسئولیت‌ اجتماعی شرکت‌های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد شده است.

تحقق بخشي به رويكرد دولت براي دستيابي به عدالت اجتماعي و توسعه متوازن با توجه به شرايط اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و طبيعي منطقه در كنار تكيه بر قابليت‌ها و توانمندي‌هاي بومي و طبيعي در راستاي مردمي و درون زا نمودن اقتصاد منطقه و ارتقاء تاب آوري جامعه محلي، از مهمترین اهداف این تفاهم‌ نامه‌هاست.

توانمند سازي روستاييان با استفاده از ظرفيت‌هاي بومي، ارائه خدمات آموزشي و مهارتي و ايجاد تشكل‌هاي مردم نهاد، اولويت دادن رفع محروميت و توانمند سازي اقتصادي و فرهنگي مردم در روستاها در راستاي اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، حفظ عزت نفس و كرامت انساني محرومان، توانمند سازي، تعالي و خود اتكايي، از دیگر اهداف تفاهم ‌نامه‌هاي احیاء مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در چارچوب اقتصاد مقاومتی است.

شرکت‌هاي معين اقتصاد مقاومتي شهرستان‌هاي هدف‌ استان البرز در اين تفاهم نامه‌ها متعهد شده‌اند نسبت به ظرفيت سنجي و انجام برنامه‌ريزي لازم متناسب و همگام با برنامه‌ريزي توسعه استان و اسناد فرادست استاني و شهرستاني به منظور بالفعل نمودن پتانسيل‌هاي منطقه و تأكيد بر ظرفيت‌هاي بخش مردمي و انجام فرآيندهاي تسهيل گري و به‌كارگيري تسهيل گران بومي در راستاي اعتماد سازي و جلب مشاركت مردمي به منظور ايجاد تشكل‌هاي مردم نهاد در روستاهاي هدف اقدام نمايد.

جلب مشارکت‌های مردمی و جذب سرمایه گذاران داخل و خارج استان و کشور در راستای درون زایی اقتصاد منطقه و استفاده از سرمایه‌های خرد و کلان منطقه و برون منطقه برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی و معیشت پایدار، انجام امور مشاوره‌اي به مسئولان محلي (فرمانداران و دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط) و مسئولان استاني (استاندار، معاونان و دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط) در امور توسعه‌اي منطقه و پياده سازي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي با رويكرد جهادي، مردمي بودن، درون زايي، برون گرايي و عدالت بنیانی، بخش ديگري از تعهدات معين‌هاي اقتصاد مقاومتي است.

همچنين معين‌هاي اقتصاد مقاومتي تعهد نموده‌اند نسبت به انجام مشاركت‌هاي مالي و احياء هدفمند مسئوليت‌هاي اجتماعي در پيشبرد اهداف توسعه اقتصادي، زيرساختي و فرهنگي شهرستان (از جمله كاهش نرخ بيكاري، كاهش نرخ مهاجرت، بهبود سرانه‌هاي درآمدي، بهبود نرخ مشاركت و ايجاد كسب و كار خرد و متوسط روستايي) از طريق انعقاد تفاهم نامه با بانك عامل با تأكيد بر تسهيل دسترسي روستاييان به منابع مالي براي ايجاد اشتغال پايدار اقدام نمايد.

همكاري در ايجاد حساب‌هاي سپرده توسعه روستايي و محلي براي جمع آوري سرمايه‌هاي مالي خرد و يارانه‌ها، تثبيت و بهبود كسب و كارهاي خرد و مشاغل خانگي، مشاركت در پروژه‌هاي اقتصادي و ايجاد اشتغال مطابق با الگوي موفق شهرستان قلعه گنج استان كرمان و همچنين راه اندازي مراكز مشاوره و رشد كسب و كار در سطح شهرستان براي شناسايي كارآفرينان، ارائه خدمات مشاوره‌اي كسب و كار به جامعه هدف و مديريت زنجيره ارزش محصولات در شهرستان، از ديگر تعهدات معين‌هاي اقتصاد مقاومتي در اين تفاهم نامه‌هاست.

وزارت صنعت، معدن و تجارت نيز در اين تفاهم نامه‌ها متعهد شده است تا نسبت به انتقال دانش و تجربیات به شهرستان‌هاي هدف، و پایش، ارزیابی و نظارت بر اقدامات معین اقتصاد مقاومتی در این مناطق اقدام کند.

بر اساس این تفاهم‌ نامه‌ها، استانداری البرز نیز تعهد نموده است تا مطالعات اولیه انجام شده از وضعیت پتانسیل‌های منطقه را در اختیار معین اقتصاد مقاومتی اين شهرستان‌‌ قرار دهد و نقش مشاوره، سیاستگذاری، نظارت و حاکمیتی خود را اعمال کند.

تفاهم‌ نامه‌هاي چند جانبه احياء مسئوليت اجتماعي شركت‌ها در چارچوب اقتصاد مقاومتي به امضای عليرضا رزم حسيني وزیر صنعت، معدن و تجارت، غلامرضا لله‌گاني مديرعامل شركت درخت سبز، محمد جواد فرج اللهي مديرعامل شركت پيران پليمر پارس، حسن پيش نماز مديرعامل شركت كالا كارتن، محسن نجاتيان مديرعامل شركت تأمين تابلوي اشتهارد، عليرضا ناطقي مديرعامل شركت داروسازي سپيداج، يونس ناج كار مديرعامل شركت پرشين دلفين، اتابك برزگر علمداري مديرعامل شركت يكتا افروز، عماد حريري مديرعامل شركت عماد آرا، مجيد همداني مديرعامل شركت نشت بن روغن موتور، مهرداد مقدم مديرعامل شركت نان آوران، علي سهامي مديرعامل شركت لفاف كار اريكه، محمد رستمي مديرعامل شركت لوله و پروفيل اميد البرز و محسن اميني مديرعامل شركت زر نام به‌عنوان 13 معين اقتصاد مقاومتي شهرستان‌هاي اشتهارد و ساوجبلاغ رسيده است.

استاندار، نماینده ولی‌فقیه و ائمه جمعه، نمایندگان مجلس شوراي اسلامي، دادستان و فرمانداران شهرستان‌هاي‌ اشتهارد و ساوجبلاغ از ديگر امضاء كنندگان اين تفاهم نامه هستند.

جمعی از معاونان و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت، رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، استاندار، نمایندگان مجلس شوراي اسلامي و مديران دستگاه‌هاي اجرايي استانی و شهرستانی در سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان البرز وي را همراهی كردند.

© گزارش تصويري

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,البرز,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 14248
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب