شنبه 22 شهریور 1404

اعطای 19 فقره کمک های فنی و اعتباری به واحد های صنعتی

  • 1404/06/11 - 07:38
  • - تعداد بازدید: 74
  • - تعداد بازدیدکننده: 53
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZHWg

اعطای 19 فقره کمک های فنی و اعتباری به واحد های صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز از 19 فقره تسهیلات با اولویت واحدهای دانش بنیان،صادراتی، واحدهای راکد مجدد راه اندازی شده و ذینفعان خوشه های کسب و کار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز،عقاب نشین گفت: این تسهیلات به منظور تامین بخشی از منابع مالی مورد نیاز طرح های صنعتی در غالب سرمایه ثابت جهت ایجاد، تکمیل، راه اندازی، توسعه و همچنین پرداخت سرمایه در گردش به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در شهرکهای صنعتی استان اعطا شده است.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز در ادامه اظهار کرد:  صنایع مرتبط با شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کارهایی که در صورت راه‌اندازی اشتغال بالایی را ایجاد کنند، در اولویت اعطای تسهیلات قرار دارند.

وی در پایان تصریح کرد: سعی داریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان ( سرمایه گذاری برای تولید ) نامگذاری شده با استفاده از ظرفیت‌های قانون رفع موانع تولید واحدهای صنعتی نیمه فعال و یا غیرفعال را احیاء و به چرخه تولید بازگردانیم.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ
  • کد خبر : 34355
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب